Nožem izbo četiri žene na parkingu

Četiri žene povređene su kada ih je jedan muškarac napao nožem na parkingu supermarketa u zapadnom Londonu.
Jedna žena je životno ugrožena. Policija je tri žrtve pronašla na parkingu supermarketa, a četvrtu u neposrednoj blizini.
 
Zbog sumnje da ih je napao, uhapšen je 66-godišnji muškarac. On je pre napada pušten iz pritvora u kom se nalazio nakon što je dan ranije priveden zbog posedovanja oružja i napada na policajca.
 
Zvaničnici londonske Hitne pomoći rekli su da su žene zadobile povrede grudnog koša, nogu i leđa koje su im tretirali na licu mesta, pre nego što su ih odveli u bolnicu, ali da je jedna žrtva morala hitno da bude prebačena helikopterom zbog ozbiljnosti povreda. Žene imaju 53, 62, 67 i 71 godinu.
 
- On je krenuo samo na žene, potrčao je i počeo da ih napada. Nije delovalo kao da ga poznaju. Da su se napadi dogodili samo deset ili dvadeset minuta ranije i deca bi bila na parkingu s obzirom na to da se u blizini nalazi škola. Žena koja je ubodena u leđa uspela je da ode do policijske stanice kako bi im javila - rekla je radnica obližnjeg lokala. Dodala je i da je napadač delovao "van sebe", nimalo prisebno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet