Panika u Norveškoj i Švedskoj zbog belog praha u pošiljkama

U Norveškoj i Švedskoj je danas zavladala panika, posebno među radnicima pošte, zbog praha u pošiljkama zbog kog je više od 40 zaposlenih u pošti u Oslu završilo u bolnici.

Najmanje 14 osoba je na bolničkom lečenju, jer su bili izloženi nepoznatoj supstanci, dok se još 30 prijavilo za pregled. Oni su bili izloženi belom prahu pošto se jedna pošiljka pocepala.

Pripadnici policije Osla za deaktiviranje bombi stigli su u zgradu pošte, a prah je poslat na analizu. Potencijalno opasan beli prah pronađen je i u pismu u pošti u južnom delu Stokholma.

Portparol policije u Stokholmu je za ovaj švedski portal rekao da se "veruje da se niko nije povredio, niti razboleo".

  • Sistem te ne laže?

    03.06.2016 13:29
    Ma ljudi, to ne postoji. To su samo zlobne teorije zavere, koje lansiraju paranoici.
    Naravno da na svetu vlada ljubav i da ne postoje bogati vladari sveta koji se pred smrt igraju sa širokim narodnim masama.
    Takođe, okrivite za sva zla ovog sveta samo ove koji su u žiži medija.
    Oni u senci, nisu ni malo krivi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet