Hijena upala u kamp, odvukla dečaka i izgrizla mu lice

Petnaestogodišnji dečak nalazi se u veoma teškom stanju nakon što ga je hijena napala u šatoru u kom se nalazio.
Kako prenose svetski mediji, incident se dogodio u Južnoj Africi, u čuvenom nacionalnom parku Kruger gde je dečak boravio sa porodicom.
 
Tokom noći, koju je provodio sam u šatoru, hijena je uletela, ugrlizla dečaka za lice i izvukla ga iz šatora, protom mu polomivši kosti lica.
 
“Vrištao je i njegovi roditelji su se potom probudili. Srećom, jedan od vodiča je bio medicinski radnik“, rekao je portparol južnoafričkih nacionalnih parkova Vilijam Mabasa.
 
Dečak je zati prebačen u Johanesburg, na hitnu plastičnu i rekonstruktivnu operaciju vilice, a njegovo stanje je opisano kao veoma ozbiljno.
 
Sumnja se da je hijena ušla u kamp kroz rupu u ogradi, a Mabasa je rekao da je verovatno tražila hranu.
 
“Ljudi moraju da budu obazrivi sve vreme i da budu svesni da su oko njih divlje životinje. Moraju da budu sigurni da su im šatori zatvoreni kako treba“, rekao je Mabasa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.