Sipa će istražiti paljenje zastave Srbije u BiH

Direktor Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) Perica Stanić izjavio je da će ova bezbednosna agencija u saradnji sa Tužilaštvom BiH istražiti video snimak na kojem dvojica maskiranih muškaraca pale zastave Srbije.

"Videli smo snimak i u saradnji sa Tužilaštvom BiH preduzimaju se sve radnje kako bi se utvrdilo kada je taj snimak nastao, ako je to moguće utvrditi, jer su to portali prvi put objavili 25. jula. Zatražićemo i pravnu pomoć i pokušati da dobijemo podatke sa koje je adrese došao snimak", rekao je Stanić u Sarajevu.

Na društvenim mrežama pojavio se video-snimak na kojem dvojica maskiranih muškaraca u šumi pale zastave Srbije. Na snimku se iza njih nalazi zastava sa arapskim pismom, kao i ratna zastava Armije RBiH. U rukama drže puške, a na snimku se čuje i pucanj, kao i pesma "Tigrovi Bosne" koja ima ratnohuškačke poruke.

U Tužilaštvu BiH danas se sastala Udarna grupa za borbu protiv terorizma, na kojem bi trebalo da bude formirana operativna grupa za borbu protiv terorizma.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet