U napadu u Jemenu 48 poginulih

Najmanje 48 jemenskih vojnika danas je ubijeno, a više desetina ranjeno u Adenu, u napadu bombaša samoubice, pripadnika Islamske države (IS).
Meta napada su bili pripadnici vojske koji su se okupili da podignu platu u blizini baze na severoistoku Adena. Bombaš samoubica je neprimetno ušao među vojnike dok su čekali ispred kuće šefa specijalnih snaga bezbednosti za Aden, pukovnika Nasera Sarea, i potom se razneo.
 
"Broj ubijenih je porastao na 48, a ranjeno je 84 pripadnika vojske," rekao je šef zdravstvene službe u Adenu Abdel Naser Al-Vali.
 
Islamska država je preuzela odgovornost za napad. Pre osam dana izvršen je sličan napad u kome je ubijeno 48, a ranjeno 29 vojnika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet