Ubrizgali kiselinu u mleko i sokove

Grupa grčkih anarhista otrovala je proizvode četiri multinacionalne kompanije s ciljem da ova "finansijska sabotaža" nanese udarac tim kompanijama tokom božićnih i novogodišnjih praznika, saopšteno je danas iz policijskih izvora.
Ti proizvodi će sigurno biti povučeni iz prodaje, navodi se iz istih izvora. Istragu sprovodi služba za suzbijanje terorizma i nadležne vlasti su obaveštene.
 
Grupa "Zelena Nemeza" potvrdila je da je ubrizgala otrov u oko 100 pakovanja mleka, negaziranih pića i sosova kompanija Koka-Kola, Nestle, Unilever i Delta, objavio je sajt Indimedija. 
 
Anarhisti su potvrdili da su u neke od tih proizvoda ubrizgali natrijum hipohlorit i hlorovodoničnu kiselinu. Sporni proizvodi trebalo je u prodavnicama da se nađu između 22. decembra i 5. januara.
 
Ista grupa preuzela je odgovornost za sličnu akciju 2013, zbog čega su dve velike kompanije morale da povuku svoje proizvode iz prodaje.
  • Boki

    21.12.2016 00:13
    Ovo me podseca na one fanaticne vegane s tom razlikom sto su ovi mogli ubiti nekog. Razumem protest ali da rizikujes da neko umre debilno - ko da nam nije dosta fanatika...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet