Sveštenik seksualno zlostavljao žene

Zbog podvođenja svojih 15 ljubavnica i snimanja orgija u crkvenom rektoratu, podignuta je kaznena prijava protiv italijanskog sveštenika Andree Kontina.
Četrdesetosmogidišnjeg sveštenika crkve San Lazaro u Padovi policiji su prijavile tri članice njegove županije. Otvorena je istraga zbog psihološkog nasilja, a tokom racija zaplenjene su seksualne igračke i pornografski snimci.
 
Kontinu se tereti da je putem internet stranica za razmenu žena podvodio svoje ljubavnice od kojih su neke to postale nakon što su zatražile savet posle razvoda braka, kao i da je s njima odlazio na luksuzna putovanja u Austriju, Hrvatsku i Francusku gde su posetili i svingerski klub "Cap d'Agde".
 
Jedna od žena koje se dovodi u vezu s pohotnim sveštenikom ispričala je da ih je Kontin saletao porukama i pozivima sve dok ih ne bi nagovorio da mu se pridruže u krevetu. Rekla je da su imali seksualne odnose u rektoratu i u drugim objektima "u svako doba dana i noći" i da više neće da otkrije zbog interesa istrage.
  • Mozak

    03.01.2017 17:32
    Zatucanost, ili prebacivanje odgovornosti?
    To su sve odrasle osobe, koje su - nadam se - čule da postoji slobodna volja i rečca "ne".

    "Jedna od žena koje se dovodi u vezu s pohotnim sveštenikom ispričala je da ih je Kontin saletao porukama i pozivima sve dok ih ne bi nagovorio da mu se pridruže u krevetu. " ??? Kakvo glupo pravdanje za svestan pristanak.

    Gde je tu mozak i svest?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet