SAD uvele sankcije Dodiku?

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ne zna da li je tačna informacija da je stavljen na američku crnu listu, jer još nije dobio nijedan zvanični dokument.
Komentarišući informaciju da su SAD uvele sankcije protiv njega, Dodik je za "Novosti" rekao da ne zna da li je to tačno, ali da očekuje tako nešto.
 
"Blic" je prethodno objavio nezvaničnu informaciju da su SAD uvele sankcije protiv predsednika Republike Srpske.
 
Sankcije podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teroririji SAD, kao i u svim zemljama koje se budu pridružile sankcijama, navodi list.
  • Sale

    18.01.2017 14:39
    @Apolitican
    Ti si budala
  • @V

    18.01.2017 08:02
    Nisu to Bosanci već Srbi! Tražiš iki već i imaš mađarski pasoš a živiš u Srbiji!!
  • V

    18.01.2017 06:11
    -
    ova svađalica sa civilizovanim svetom je sankcije i zaslužila. A pitanje je po kom osnovu je ovaj građanin susedne Bosne i Hercegovine dobio državljanstvo naše zemlje? Da li to znači da ne samo Bosanci koji su se masovno doselili u Vojvodinu nego i ono malo njih što je ostalo u Bosni svi redom iz nekog razloga dobijaju naše državljanstvo? Po kom osnovu? Imaju svoju tzv. republiku srpsku.
    Prkos i inaćenje su Srbe jako puno koštali, ali većina tu lekciju nije naučila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet