Lovac upucao par tokom seksa jer je mislio da su divlje svinje

Seks u šumi tragično se završio po jedan par u Nemačkoj, pošto je lovac od njihovog stenjanja i šuškanja pomislio da su divlje svinje.
Par je vodio ljubav u šumi na rubu njive, kada je na njih zapucao lovac koji je pomislio da su u pitanju divlje svinje. Norman G. je umro na rukama svoje devojke Kataržine K, koja je teško ranjena u krajnje bizarnom incidentu u nemačkoj pokrajini Brandenburg. Njih je pogodio isti metak, piše "Daily mail". 
 
Kataržina je izjavila da je čula glasan pucanj, nakon čega je njen ljubavnik pao na zemlju. Metak ga je pogodio u ruku i prošao kroz trup, prepolovivši jetru. Iskrvario je u roku od nekoliko minuta. 
 
Kataržina je pozvala policiju i hitnu pomoć, koji su mogli samo da konstatuju Normanovu smrt. 
 
Policija je odmah krenula u potragu za ubicom, a ubrzo je otkriveno da je u pitanju lovac Aleksander R. koji je napravio fatalnu grešku. On je optužen za ubistvo i ranjavanje iz nehata, ali i kršenje lovačkih propisa, pošto je pucao naslepo, ne pogledavši da li je meta zaista bila divlja svinja. 
  • saramakas

    19.01.2017 16:10
    Zar u lovu vise ne vazi pravilo: “Ne pucaj dok im ne vidis beonjace!”?
  • brod ludaka

    19.01.2017 10:41
    @Omatorio
    Lepa smrt
    Pa nine job umro na rukama, ...

    Sta znace reci nine job ?
  • Omatorio

    19.01.2017 09:54
    Lepa smrt
    Pa nine job umro na rukama, nego na neccem drugom.... Kao onaj direktor RTS na Dini Colic)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet