Tramvaj ukraden sa stanice u Beču

Nepoznato lice ukralo je, u subotu ujutro, jedan tramvaj koji je saobraćao na liniji 60 u Beču.

Na stanici Rodaun u 23. bečkom okrugu, oko osam sati ujutro, nepoznato lice ušlo je u tramvaj, koji je vozač na kratko napustio.

"Naš vozač je morao na kratko do toaleta i zaključao je tramvaj kada je izašao. Međutim kada se vratio tramvaj je nestao", preneo je portparol gradskog saobraćaja "Viner linien" Mihael Unger.

"Viner linien" su, čim su obaveštene o nestanku tramvaja, isključile struju na mreži, tako da je tramvaj morao da stane.

Ukradena kompozicija pronađena je kod stanice Brajtenfurterštrase, jednu i po stanicu od mesta nestanka. Trenutno se traga za lopovom, međutim u "Viner linien" ističu da tramvajem ne može svako da upravlja, kao i da je za njegovo pokretanje potreban ključ za aktiviranje, a da je vozač, kojem je ukradena kompozicija, svoj imao kod sebe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet