Indija: Majka zatekla sina kako jede sedmogodišnjeg dečaka

Prestravljena majka zatekla je svog sina dok je jeo sedmogodišnjeg dečaka kojeg je prethodno obezglavio, objavili su indijski mediji.
Majka Nazima Mijana je rekla da je sina zatekla pored dečakovog tela u napuštenoj kući u Amariji u severnoj saveznoj državi Utar Pradeš. Vrat, ruke i noge žrtve su bili isečeni na nekoliko delova, nakon što ga je kanibal namamio da napusti svoje drugare i ode s njim.
 
Pripadnik policije koji je bio prisutan na mestu zločina je rekao da su zatekli obezglavljeno telo dečaka na podu napuštene kuće.
 
"U predelu stomaka je nedostajala koža, a delovi unutrašnjih organa su bili razbacani svuda po prostoriji", ispričao je policajac.
 
Kanibal Mijan policiji se predao bez otpora. Njega su lokalni stanovnici pretukli pre nego što je policija uspela da ga odvede u zatvor.
 
Istražioci su pronašli nož i lopatu na mestu događaja.
 
Ispred policijske stanice se okupilo na stotine besnih mjesštana zahtevajući da Mijan bude javno pogubljen.
 
On je optužen za ubistvo i otmicu.
 
Mijan, kojeg su njegovi sugrađani opisali kao narkomana, navodno je namamio dečaka u napuštenu kuću dok se on igrao sa drugom decom.
 
Kanibal je pričao nepovezano, a tokom ispitivanja policiji nije rekao ništa o nemilom događaju, navode neimenovani izvori.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet