"Za dom spremni" i na protestu ekoloških udruženja

Saborski zastupnik i general hrvatske vojske Željko Glasnović je na protestu ekoloških udruženja u centru Zagreba poručio građanima Hrvatske da "svi moraju biti za dom spremni".
Kako prenosi portal "Index.hr", nekadašnji član HDZ-a, a sada nezavisni poslanik, Glasnović je na skupu rekao da se ne sme dozvoliti da državu vode "redizajnirani komunisti, udbaši i perverzno policijsko plemstvo koje je Hrvatsku dovelo do ovakvog stanja".
 
"Rekao bih samo ovo - bog i Hrvati, svi moramo biti za dom spremni! Svi recimo 'ne' ekocidu u Cetinskoj krajini", naveo je Glasnović.
 
Protest ekoloških udruženja iz Splitsko-dalmatinske županije održan je na Trgu bana Jelačića, a protiv izgradnje plinske termoelektrane u Hrvacama i protiv izgradnje Centra za upravljanje otpadom u Opštini Lećevica, za koje smatraju da štete lokalnom stanovništvu.
 
Na skupu je govorio i organizator peticije protiv izgradnje plinske termolektrane u Hrvacama Željko Domazet.  Rekao je da je nepoznata firma VIS VIVA dobila zadatak izgradnje termoelektrane na plin nakon šest godina tajnih priprema tog, kako kaže, "zločinačkog projekta", kao i da je u sprezi sa lokalnim opštinskim vlastima opštine Hrvace, čime je stanovništvo Cetinskog kraja dovedeno pred gotov čin.
 
Na skupu je učestvovalo nekoliko desetina građana Zagreba.
  • alias

    04.03.2017 23:49
    'свако мало'
    Како изгледа, још један изолован инцидент...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet