VIDEO: Žena snimala sluškinju kako visi sa zgrade i moli za pomoć

Kuvajtska policija privela je ženu koja je snimala svoju sluškinju iz Etiopije kako pada sa sedmog sprata zgrade.
Etiopljanka je navodno htela da izvrši samoubistvo, ali se potom predomislila. Ni u jednom trenutku snimka koji traje 12 sekundi žena koja je snimala nije pritekla u pomoć svojoj sluškinji.
 
Etiopljanka je preživela pad na metalnu ceradu, a njena gazdarica je snimak objavila na društvenim mrežama. Snimak prikazuje ženu kako visi sa zgrade, jednom rukom se držeći za rub prozora i pritom moli za pomoć.
 
"O, ludačo, vrati se nazad", čuje se glas gazdarice.
 
Nesrećna žena zadobila je teške povrede, ali one nisu opasne po život. Razlog za navodni pokušaj samoubistva nije poznat, a policija je pokrenula istragu protiv njene gazdarice jer joj nije priskočila u pomoć.
 
U bogatom Kuvajtu živi i radi više od 600.000 kućnih pomoćnika/ca, većinom iz Azije, a često se žale na zlostavljanje i neisplaćene plate. Svake godine stotine sluškinja beži od svojih poslodavaca zbog zlostavljanja, neretko i u ambasade svojih država.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet