EU: Uvođenje smrtne kazne u Turskoj znači kraj pregovora

Evropska unija je saopštila da bi ponovno uvođenje smrtne kazne u Turskoj značilo da više nema nade da se ta zemlja pridruži Uniji.
Portparol Evropske komisije Margaritis Šinas rekao je da bi prelazak turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana "sa reči na dela po pitanju smrtne kazne bio jasan znak da Turska ne želi da bude deo evropske porodice". On je naveo da je smrtna kazna "najcrvenija od svih crvenih linija".
 
Erdogan je juče ponovio da postoji mogućnost da se u Turskoj održe referendumi o pridruženju Evropskoj uniji i ponovnom uvođenju smrtne kazne.
  • Vlada

    19.04.2017 10:43
    @Мунгос

    Evropska unija je opasnost za vas planinske veprove, koji bi da idete tamo da radite, ali da onda možete da dođete "kući", da budete seljačine, divljaci i homofobi.

    U nedostatku opcije da te deportujemo nazad u šumu, EU je odlično rešenje.
  • Мунгос

    19.04.2017 09:47
    @ Komifo,
    Па и ми смо у Европи, али се над нама надвила велика опасност од Европске Уније.
    Зато ја тражим решење да се Унија откачи од нас, да нас не би депортовала у Турску, или неку сличну ПМ.
  • Komifo

    19.04.2017 08:46
    @Мунгос

    Ili da jednostavno od*ebeš u Tursku, gde ti je i mesto. Mi u Evropi već jesmo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet