Pariz: Osumnjičeni Belgijanac nema veze sa napadom

Belgijanac koji je dovođen u vezu sa sinoćnjim napadima u Parizu i koji se predao, nema nikakve veze sa njima, saopštile su vlasti.
"Taj čovek je došao u policiju nakon što je video da se njegova slika pojavljuje na društvenim mrežama kao osumnjičeni broj jedan u vezi sa napadom", rekao je tužilac u Antverpenu.
 
Tužilac je rekao da čovek nema nikakve veze sa napadom, dodavši da nije deo istrage o terorizmu. Ministar pravde Belgije Koen Gens rekao je da trenutno nemaju informacija o vezama iz Belgije.
 
Čovek odgovoran za pucnjavu na Jelisejskim poljima u Parizu je državljanin Francuske, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Jan Jambon.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet