Žabalj: Radovi na atarskim putevima u sva četiri sela

Započeti su radovi na atarskim putevima u sva četiri naselja žabaljske opštine.

Projektom je predviđeno da se sa glavnih saobraćajnica žabaljskih sela u atare ide po asfaltiranoj podlozi, tako da će biti izgrađena putna infrastruktura duga oko 1.500 metara.

Radove izvodi "Karin komerc" iz Novog Sada, a namenska sredstva su obezbeđena naplatom zakupa poljoprivrednog zemljišta.

Atarski putevi koji se rade biće široki oko 5 metara.

Ovim projektom obuhvaćeni su potezi Čičov i Vračara u Žablju, Šesta rampa u Čurugu, Crkveni drum u Đurđevu i Papuča u Livadama u Gospođincima.

Autor: 021.rs

  • maj

    07.04.2016 12:34
    maj
    како баш сад???? Да немају везе избори са тиме???? И у Новом Сад, такође.... Не знам да ли су беднији они који то раде или они који не схватају зашто баш сад????203

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina