Sombor: Prodaja imovine PC Rebrača zbog duga

Nepokretnosti Poslovnog centra Rebrača date su na prodaju zbog duga od 147,5 miliona dinara.
Kako je navedeno, Privredni sud u Somboru je doneo zaključak na osnovu tužbe izvršnog poverioca, američke investicione kuće "True Capital International" iz San Franciska.
 
Na prvom nadmetanju biće ponuđeno zemljište i poslovni centar ukupne vrednosti 1,101 milijardi dinara, što je gotovo devet puta više u odnosu na dugovanja. Početna cena će iznositi 60 odsto procenjene vrednosti nepokretnosti.
 
Javno nadmetanje biće organizovano 16. maja u Privrednom sudu u Somboru.
 
Autor: Soinfo.org
 
  • dms

    03.05.2016 07:53
    rasprodaju imovinu
    odkud ovi negativni komentari znaju sta je ko je u zivotu uradio kao da su bili licni sekretari ovom nasem poznaom kosarkasu,vazda je bilo ljubomore ako neko uspe u zivotu,.zeljko nije bio negativna osoba,ako ovi sa svojim komentarima to prikazuju,znaju ga oni sa kojima je odrastao u istoj ulici,nekoliko kuca nas je delilo,od rodjenja zeljkovog pa sve sada do povratka iz amerike,.
  • dragan-iz iste ulice

    30.04.2016 12:27
    sombor prodaja imovine
    ja sam poznavao njegove roditelje,a i zeljka,on je dusa od coveka,neznam ko od njega nije trazio pomoc a da je nije dobio,bio je dusa od coveka,kao i njegovi roditelji,sa kojima smo odrasli u komsiluku,ponekad neverujem u ovakve price,i ovo sto nasa stampa napise,.jedan svetski sportista,drug,komsija,da je upao u nazovimo neki dug,neverujem,a ovi likovi sto ostavljaju poruke,u njegovo ime mora da su zavidni jer mi smo takva nacija zavidni smo jedni na druge,zato ne razumem,.zeljko zelim ti da svako dobro,ne dozvoli da se iko podsmeva na tvoje ime,ne zasluzujes,ti si legenda bio iz naseg sela i ostao ma sta da pisu,.nemogu da te uniste,legende sporta ostaju dok je onih koji se secaju tvojih uspeha iz tvoga sela,Prigrevice,.
  • dzokey

    30.04.2016 09:49
    sombor prodaja imovine
    rebraca je dusa od coveka,bio i ostao,.nadam se da ce izici iz ovog problema,zelim mu da izice iz svega ovogasto ga je snaslo,mada ne verujem ponekad u ovakve stvari,.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.