Uhapšen zbog ubistva u Molu i Bečeju

Po međunarodnoj poternici Republike Srbije, u Nemačkoj je uhapšen Bane Jovanović (49) zvani Safet, koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo u Molu i Bečeju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Reč je o muškarcu osumnjičenom za dvostruko ubistvo i ranjavanje četiri osobe, 20. marta ove godine u Molu i Bečeju.

Jovanović je, kako se sumnja, 20. marta u Molu iz vatrenog oružja ubio Matiju Petrovića Bobana (28), ranio njegovu suprugu Renatu (31), njihovog sina (11) i snaju Natašu Sunomar (23).

Pre toga u Bečeju je ranio svoju bivšu nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov (29), koja je od posledica ranjavanja preminula u subotu. Ranjen je i njen stanodavac Joža Imre (70).

Jovanović, koji je živeo u Molu, u opštini Ada, ubrzo je uspeo da pobegne iz Srbije u Mađarsku, dok je policija iz Kikinde uhapsila dva muškaraca iz Horgoša, osumnjičene da su mu pomogli u bekstvu, preneo je "Blic".

Zatim su po nalogu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića suspendovani rukovodioci Policijske stanice u Adi, koji su se družili sa osumnjičenim Jovanovićem, kao i šef dežurne službe PU Kikinda, navodi "Blic" na svom sajtu.

  • Rusofil_IQ0

    25.05.2016 19:23
    Suplja drzava po svim parametrima!!!
    Treba svaba da hapse nase monstrume! a nasi sudovi da ih pustaju!

    Kad nas nisu okupirali majku mu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina