Zmajevo: U subotu manifestacija "Dani Jegričke"

Tradicionalna manifestacija "Dani Jegričke", koju organizuju "Vode Vojvodine", održaće se u subotu, 28. maja u Zmajevu.

Manifestacija će početi u 8 časova takmičenjem u pecanju na prostoru USR "Karaš". Osim takmičenja u pecanju biće održano  literarno i likovno takmičenje za decu iz škole "Jovan Jovanović Zmaj" na temu "Jegrička u mom mestu", kao i interaktivni kviz "Kanalijana Džons".

Manifestacija "Dani Jegriče" održava se šesti put, a ovoga puta biće promovisana i izgradnja "staze zdravlja" koja počinje u junu. Staza će se prostirati od dvorišta Mesne zajednice do "Pištinog mosta" i biće dugačka 300 metara.

  • Lala

    28.05.2016 06:31
    Crnjak..
    Orwel...ti uci svoju na redovnu ispasu,koncentrat,kukuruz....
  • Orwell Vegan

    27.05.2016 19:43
    Osveta Zivotinja
    Truju decu od malena da nauce da ubijaju zivotinje.
  • zivan

    27.05.2016 15:21
    Jegricka je divno zassticeno podruccje i ovakve manifestacije su nam portebne da nas podsecaju na znaccaj brige o zzivotnoj sredini...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.