Žabalj: Opština pomogla darovite učenike i studente

Opština Žabalj nastavlja da pomaže učenike i studente, koji svojim radom i zalaganjem u najboljem svetlu predstavljaju ovu opštinu.

Tim povodom, predsednik opštine Čedomir Božić i član opštinskog Veća za obrazovanje Lazar Čonkić, ugostili su Milana Stankovića, studenta Ekonomskog fakulteta u Subotici, koji je jedan od petnaest sudenata sveta koji učestvuju na projektu "Firefiles Tourism Project" u Azerbejdžanu. Njemu će opština pokriti troškove puta.

Pored Milana Stankovića, i najboljim učenicima petog razreda osnovne škole Đura Jakšić iz Čuruga - Milanu Jezdimiroviću, Bogdanu Kotlaji i Ivanu Boberiću, koji su se svojim znanjem istakli na raznim takmičenjima, opština je poklonila boravište u naučnom kampu "Viminicijum", gde će zajedno sa svojim vršnjacima iz cele Srbije biti u mogućnosti da dodatno prošire svoja znanja iz istorije, biologije, hemije.

Čedomir Božić istakao je da će opština uvek rado izaći u susret i pomoći svima koji kroz svoj rad, učenje i zalaganje predstavljaju celokupnu našu zajednicu na ovako značajnim skupovima.

  • Zivan

    23.06.2016 22:44
    Vazzno je podsticati nadarene i pomoci im da se realizuju...
  • Ivan

    23.06.2016 20:00
    Odlicna preporuka
    Bravo Dedo SNS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".