Žabalj: Saradnja sa Opštinom Borovo

Predstavnici opštine Žabalj i opštine Borovo sastali su se danas u kabinetu predsednika opštine Žabalj, kako bi se dogovorili o zajedničkoj saradnji na pripremi projekta u okviru "Interreg IPA Cross-Border Cooperation Programme Croatia-Serbia 2014-2016", a koji se tiče rešenja za ublažavanje rizika od poplava, odnosno izgradnje atmosferske kanalizacije.
Ispred opštine Žabalj, sastanku su prisustvovali predsednik opštine Čedomir Božić i član opštinskog Veća zadužen za kapitalna ulaganja Milorad Trgić.
 
Delegaciju iz Borova, predstavljao je načelnik opštine Borovo Zoran Baćanović kao i Miloš Maksimović iz projektnog centra opštine Borovo. 
 
Pored predstavnika dveju opština, sastanku su prisustvovali predstavnici udruženja za unapređenje metalskog sektora u Vojvodini-Srbiji "Vojvodina Metal Cluster" iz Temerina, Zoran Pekez i Đula Ribar.
 
Ove dve opštine zajedničku aplikaciju za konkrus predaće do prvog jula, dok se odgovor očekuje u Januaru 2017. godine.
 
Ovo nije prva saradnja opštine Žabalj i opštine Borovo. Ranije saradnja dovela je do značajnih rezultata u oblasti razvoja preduzetništva i prekogranične saradnje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina