Kikinda: Nove cevi, priključci i vodomeri

Sanaciju vodovodne infrastrukture u nekoliko gradskih ulica u Kikindi započeli su radnici JP "Kikinda".
Prva faza radova podrazumeva kompletnu zamenu dotrajalih cevi, vodovodnih priključaka i vodomera na vodovodnoj infrastrukturi u dužini od1,5 kilometar.
 
Miroslava Obadić iz JP "Kikinda" pojašnjava da su radovi započeli u delu ulice Sterije Popovića, od Prizrenske do Žarka Zrenjanina, u dužini od oko 300 metara, gde će se promeniti 31 priključak.
 
Nakon toga, uslediće radovi u Ulicu Laze Kostića od Kraljevića Marka do Suvačarske, gde će biti rađeno 628 metara mreže i biti zamenjen 51 priključak. U ovoj etapi radova zameniće se još 522 metara distributivne mreže i 57 priključaka u celoj Suvačarskoj ulici, od Dimitrija Tucovića do Žarka Zrenjanina.
 
Prema planiranoj dinamici, ukoliko budu dozvoljavali vremenski uslovi, radovi bi trebalo da budu završeni do kraja avgusta ove godine.
  • EKO

    02.07.2016 09:09
    Onaj koji je odlučio da postavi naftnu bušotinu na 300m od glavnog izvorišta vode u šumici je idiot.
  • Zivan

    01.07.2016 09:03
    Jos samo da Kikindjanima vodovodom stigne i kvalitetnija voda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".