Bečej: "Igre bez granica" na otvorenim bazenima u nedelju

Bečejsko udruženje mladih (BUM) organizuje tradicionalnu aktivnost "Igre bez granica" na otvorenim bazenima u Bečeju koje će se održati u nedelju 14. avgusta sa početkom u 15h.

Prvobitno je planirano da "Igre bez granica" budu održane u petak, ali zbog nepovoljnih vremenskih prilika događaj je pomeren za nedelju.

Ovom aktivnošću BUM obeležava "Dan mladih" koji se širom sveta obeležava 12. avgusta i želi da promoviše zdrave stilove života, kao i da pruži priliku mladima da provedu jedno kvalitetno popodne.

Na programu će biti mnoge atraktivne discipline poput ubacivanja lopti, brzog veslanja, punjenja kanti, prolazak kroz hulahop, metle i toalet papir, skakanje u džakovima, mokre majice, lopte na kašiku, borba časti, basket, kao i mnoge druge.

Zainterosovani se mogu prijaviti na sledeće kontakte, Jelena Mitrović 069/199-70-79  i Vukašin Stojanović 061/621-10-42. Od njih se mogu dobiti sve informacije u vezi sa prijavama i propozicijama takmičenja, a biće i mogućnost online prijave na Fejsbuk stranici Bečejskog udruženja mladih.

Oni koji propuste prijavljivanje na ove načine, moći će da se prijave na licu mesta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".