Kovačica: Krivična prijava protiv bivšeg predsednika opštine

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dva bivša funkcionera opštine Kovačica, zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj.

Sumnja se da je M.K. (48) podstrekao odgovorno lice Komisije za kadrovska pitanja te opštine G.B. (51), da donese rešenje, kojima je za sebe i još dve osobe, pored osnovnih primanja, na osnovu paušalnih mesečnih naknada obezbedio dodatna novčana sredstva, piše u policijskom saopštenju.

Mesečnim naknadama, koje su, kako se sumnja, isplaćivane od marta 2012. do oktobra 2015. godine, budžetu opštine Kovačica naneta je milionska šteta u dinarima.
 

  • Zivan

    20.08.2016 10:01
    Nikako da u novinama proccitam naslov Uhapssen ( aktuelni) predsednik opsstine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina