Bačka Palanka: Uhapšena četvorica jer su pretukli državljanina Australije

Policija u Bačkoj Palanci je odredila meru zadržavanja meštanima A. S. (20), N.P. (20), S.Đ. (21) i A. B. (19) zbog sumnje za nanošenje teških telesnih povreda,

Jedan od njih je osumnjičen i za nanošenje lakih telesnih povreda. Osumnjičeni se terete da su, rano ujutru, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće svađe napali dvojicu sugrađana i da su jednom naneli teške telesne povrede, a da je N. P. drugog lakše povredio.

Sumnja da su njih četvorica, pre dve nedelje, pretukli i jednog državljanina Australije, a protiv S.Đ. i N.P. već je podneta krivična prijava, zbog sumnje da su dva meseca ranije teško povredili još dve osobe.

Sva četvorica biće dovedena na saslušanje nadležnom sudiji za prethodni postupak.

  • Dean

    30.09.2016 09:54
    4 njih na jednog pa da tipicno kukavicki iza ledja u mraku
    njih grupa na jednog. Kake batine bi oni dobili u doba Milicije
    i Druga Tita nikad se ovo nije desavalo znalo se sta radi Milicija - pravi red.
  • Igor

    30.09.2016 09:53
    A zasto kad pretuku nekoga na Detelinari policija ne prijavi ili zataska prijave nasilnika jer im techa radi kao Cajo? Dokad ovakve Prnjavorske korupcije? Stafanovic ministre sta cekas pohapsi bandu i skini im penzije koje su ovako zaradili.
    Sve se vraca sve se placa.
  • Marko

    29.09.2016 18:32
    Zanimanje-navijač
    Status-od ranije poznat policiji
    itd...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina