Zrenjanin: Uhapšen zbog krađe automobila

Policija u Zrenjaninu rasvetlilia je dva slučaja krađe automobila i vratila vozila vlasnicima.

T. Š. (25) iz Zrenjanina se tereti da je, zajedno sa 18-godišnjim mladićem iz okoline Nove Crnje, ukrao dva automobila, jedan u večernjim časovima 3. oktobra ove godine u Zrenjaninu, a drugi u toku noći 4. oktobra na teritoriji opštine Nova Crnja.

On je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja, i uz krivičnu prijavu je priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu. Nakon saslušanja, određen mu je pritvor do 30 dana.

Krivična prijava podneta je i protiv osamnaestogodišnjaka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.