Subotica: Šoping vikend sa velikim popustima u Shoppi Retail Parku

Jesenji šoping vikend uz velike popuste, očekuje sve koji posete Shoppi retail park u Subotici, 4, 5. i 6. novembra.

Vrata poznatih internacionalnih i regionalnih brendova biće otvorena do 23h, a popusti će ići do čak 50 odsto.

Ovom prilikom Shoppi Retail Park upriličiće i koncerte pevačice Nataše Bekvalac, koja će u centru nastupiti 5. novembra u 20 časova i Pinkovih zvezdica koji će se održati u istom terminu 4. novembra.

“Biće to prilika da spojimo kupovinu sa zabavom i porodičnim druženjem i da se svi pripreme za predstojeću zimsku sezonu”, najavljuju organizatori.

Posetioce uz vikend popusta očekuju i slatka iznenađenja.

Prava je prilika da obnovite svoj gardarober i pripremite se za predstojeću sezonu, uz brojne svetske brendove.

Samo neke od zanimljivih akcija biće: C&A sa 50% popusta na drugi par pantalona, Sport vision nudi 20% popusta na sve artikle, Sportina 25% popusta na robu koja nije već snižena, Diopta 20% popusta na sve iz aktuelne kolekcije, Legend ima 30% popusta na drugi jeftiniji artikl, Office shoes 10-30% popusta, Takko fasion 20% popusta na celokupan asortiman, Top shop kupovinom dva ili više proizvoda u vrednosti iznad 6.000 dinara za dinar se dobija Delimano električni secko, Daichman će imati 30% popusta.

Shoppi Retail Park nalazi se na Segedinskom putu 88, na 2,5 km od Subotice, na površini od 10.000 kvadratnih metara. Uključuje preko 20 internacionalnih i domaćih brendova, prodavnice za uređenje doma, najsavremeniju tehniku i tehnologiju, kao i ponudu zabavnih sadržaja za posetioce.

Više o šoping centru na sajtu

  • b

    02.11.2016 12:20
    Jes pa da me neki maloletnik opljacka tamo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".