Bački Petrovac: Obeležen jubilej Centra za socijalni rad

Povodom 10 godina postojanja i rada Centra za socijalni rad Opštine Bački Petrovac, održana je prigodna svečanost.
Tom prilikom je dat osvrt na rad Centra za socijalni rad u vidu prezentacije, gde je predstavljen rad i aktivnosti.
 
Jubileju su prisustvovali pomoćnica ministra Ministarstva za rad, zapošljavanje i boračka pitanja u oblasti briga o porodici i socijalna zaštita Branka Gajić, pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić, predstavnici Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu, predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić sa saradnicima, kolege i saradnici iz drugih ustanova i instutucija u lokalnoj zajednici, kao i predstavnici nevaldinog sektora sa kojima centar za socijalni rad u svom svakodnevnom radu ostvaruje intenzivnu saradnju.
 
Povodom jubileja, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i  socijalna pitanja je opredelilo sredstva za kupovinu novog automobila Centru za socijalni rad. Predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić i v.d. direktorka Centra za socijalni rad Biljana Drakulić su bliže upoznali pomoćnicu ministra i pokrajinskog sekretara sa aktuelnim poteškoćama na koje lokalna zajednica i Centar nailaze u svom radu, kao i o mogućnostima poboljšanja uslova rada Centra za socijalni rad, čime bi se unapredio i kvalitet pružanja usluga građanima Opštine Bački Petrovac. 
 
Tekst je nastao u okviru projekta "Bačkopetrovačke razglednice" koji je finansirala opština Bački Petrovac u okviru konkursa za javno informisanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina