Osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Molu izručen Srbiji

Bane Jovanović zvani Safet iz Mola, koji se sumnjiči za dvostruko ubistvo i dva pokušaja ubistva u martu ove godine, izručen je Srbiji iz Nemačke i upućen u pritvor.
Po poternici Srbije, Bane Jovanović je u maju uhapšen u Nemačkoj, a izručenje je obavljeno juče.
 
Jovanović (49) je osumnjičen da je 20. marta u Molu iz pištolja ubio Matiju Petrovića (28), a ranio njegovu suprugu Renatu Vrecko (31), sina (11) i njihovu snahu Natašu Sunomar (23).
 
U Bečeju je, iste večeri, pre masakra u Molu, Jovanović teško ranio svoju nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov (29), koja je nekoliko dana kasnije preminula u Novom Sadu.
 
Tada je pucao i ranio Imrea Jožu (70), stanodavca njegove nevenčane žene.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".