Pucano na migrante u blizini Horgoša

Nepoznata osoba pucala je u utorak na migrante u blizini Horgoša.
Kako je za N1 potvrđeno u MUP-u Srbije, jedan od njih je pogođen i ima lakše telesne povrede. 
 
Dodaju da je ranjen metkom manjeg kalibra. Policija istražuje događaj, a o svemu je obavešteno tužilaštvo.
 
O ovom incidentu prva informacija stigla je danas preko mađarskih portala koji su naveli da su "srpske vlasti stavile embargo na objavljivanje te vesti".
 
"Saznaje se da su tri Iranca iz kampa prema obližnjoj benzinskoj pumpi krenula oko 18 časova, a dok su pešačili kraj puta, neko je pucao na njih. Muškarac od 36 godina je pogodjen u stomak. Migranti su videli trojicu muškaraca koji su bežali sa nadvožnjaka", javio je M1.
 
Ta televizija je navela da "nije isključeno da su počinioci krijumčari ljudima". Tu vest su objavili i mađarska državna agencija, a preneli su je i svi tamošnji portali.
  • Inace

    05.12.2016 21:06
    Sad isplivava da su madjari pucali
  • Debeli

    03.12.2016 22:41
    Velika razlika
    U mađarskim vestima je barem objavljeno, a naši mediji ili nisu znali ili nisu smeli da objave sve dok se nije pročulo! Ej, pucačina je bila u utorak 29.11.2016. a danas je 03.12.2016! Naši mediji ćute o tome 4 dana!!! Oj Srbijo, mračna prćijo svoje vlasti!!!
  • @dobrotvorka

    03.12.2016 21:33
    Iran nije u ratom zahvacenoj Siriji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina