Čačak: Ukrao mošti svetaca iz crkve

Čačanka policija rasvetlila je devet teških krađa, među kojima je i krađa moštiju, kao i neovlašćeno korišćenje tužeg vozila, koja su u proteklom periodu izvršena na području Čačka, Gornjeg Milanovca, Kraljeva i Ljiga.
Policija je tokom proteklog vikenda privela i saslušala dvojicu Čačana koji se sumnjiče da su obili dva stana u Čačku iz kojih su ukrali zlatni i srebrni nakit. Takođe, priveden je i saslušan 56-godišnji Čačanin osumnjičen da je Čačku, Gornjem Milanovcu, Ljigu i Kraljevu ukrao četiri putnička vozila i izvršio dve teške krađe u selima u okolini Čačka. Protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.
 
Operativnim radom policije rasvetljena je i teška krađa izvršena u crkvi u Atenici, gde je tokom proteklog vikenda ukraden deo moštiju Svetog Nektarija Eginskog i Svete Marine Velikomučenice. Policija je u jednoj napuštenoj kući u Čačku pronašla 36-godišnjeg muškarca iz Čačka kod koga su pronađene mošti ukradene iz crkve i protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.
  • Maksim Divizija

    21.12.2016 13:44
    Pa kad je velik vernik...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.