Zaplenjeno skoro 40kg heroina na Horgošu

Policajci su na Horgošu zaplenili više od 39 kilograma heroina i uhapsili tri albanska državljanina, saopštio je MUP.
Prilikom pregleda vozila albanskih registarskih oznaka, u specijalno napravljenom bunkeru ispod vozačevog i suvozačevog sedišta pronađeno je 47 paketa heroina, ukupne težine 39,4 kilograma. 
 
Albanskim državljanima određeno je zadržavanje do 48 časova. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, saopstio je MUP.
 
Uprava carina je navela da je prilikom redovne kontrole u ponedeljak na izlazu iz zemlje u zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom putnicima koji nemaju ništa za carinjenje, zaustavljen "nisan" albanskih registarskih oznaka. Automobil je izdvojen za detaljnu kontrolu, pa je najpre u podu ispod patosnice ispred suvozačkog sedišta primećena metalna ploča koja nije fabrička.
 
Kada je skinuto suvozačko sedište i otvorena naknadno umetnuta ploča, u šupljini poda vozila uočeno je šest paketa.

Teme

droga
  • Azdajevo

    22.12.2016 09:21
    Dragan
    Cuj molim te, a zasto se drogiras? Mogu da prodaju sta im volja, meni ne smeta. Vaspitaj decu kako valja da vidis kako ce opasti prodaja heroina...
  • Realista

    21.12.2016 10:02
    praznici nam stizu
    Novogodisnji paketici

    @Dragan
    Alkohol spada u teske droge. Poubijati sve koji ga prave, prodaju, prenose, pakuju...?
  • Dragan

    21.12.2016 06:03
    Smrtne kazne za dilere droge. Kao u Saudiji i Ostalim zemljama. Oni ubijaju nasu decu i familije. Uvedite za dilere smrtne kazne i sve koji su bio kako u kontaktu. Da vidis kako ce se smanjiti. A Albaniju i Kosovo poslati 3000 policajaca iz svih zemalja masovna racija od politicara i kretena u crnim Audijima koji haraju Srbijom sve pohapsiti. Kako to radi precednik Filipina smrtne kazne dilerima da vidis reda. Kad sjednes u avion za Saudiju na listicu za podatke u levom uglu stoji: Death penalty for drug dealers.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina