Zrenjanin: Pljačkao kioske po gradu

Zrenjaninski osnovni javni tužilac podigao je optužnicu protiv S. S. (33) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio tri razbojništva.

Kako navode u tužilaštvu, on je 28. septembra prošle godine, oko 19.50h, u Zrenjaninu, u Miletićevoj 131, sa kapuljačom na glavi i rol kragnom preko usta, prišao prodajnom pultu kioska i kroz šalter gurnuo metalnu šipku koju je prislonio na vrat radnice, tražeći da mu preda novac. Uplašena prodavačica je izvadila kutiju u kojoj se nalazio novac od dnevnog pazara, nakon čega je lopov uzeo 8.430 dinara, a iz kioska i četiri paklice cigareta.

Novu pljačku izveo je 1. oktobra, oko 23 časa, u Zrenjaninu, u ulici Brigadira Ristića bb. Sa kapuljačom na glavi prišao je prodajnom šalteru kioska, zapretio prodavačici i kroz šalter otvorio fioku u kojoj se nalazilo novac, odakle je uzeo 5.370 dinara.

Poslednju pljačku počinio je tri dana kasnije, oko 10 časova, u Prvomajskoj bb, gde je, na sličan način kao i prethodnih puta, opljačkao kiosk i uzeo pazar u iznosu od 16.250 dinara.

  • Sanja

    11.01.2017 23:05
    Ime i slika! I da se ozakoni društveno-koristan rad! Ovako će opet da jede i da se greje u nekom zatvoru, o našem trošku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".