Interpol se uključuje u potragu za nestalom devojčicom iz Sente

U istragu povodom nestanka Barbare Vitez (15) biće uključeni Interpol i Europol.
Kako se navodi, to su saznali roditelji devojčice koja se, prema izjavama njenih drugova, okliznula na mostu i pala u Tisu između Sente i Čoke 25. novembra prošle godine.
 
Njeni roditelji su u ponedeljak razgovarali sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, ali nisu dobili mnogo novih informacija. 
 
Otac nestale devojčice Endre Vitez kaže da je siguran da njegova ćerka nije upala u vodu jer bi je reka do sada sigurno izbacila na površinu, kao i da do sada nije video dečake u čijem društvu se Barbara nalazila u večeri nestanka. 
 
Zbog vremenskih uslova pretraga Tise je završena, a Vitez kaže da će u pomoć doći i spasioci iz Mađarske, zahvaljujući Igoru Juriću, ocu tragično nastradale Tijane Jurić.
  • Zivan

    17.01.2017 17:19
    Interpol bi morao voditi samostalnu istragu, uključujući i ispitivanje dečaka poligrafom, a ne da se oslanja na ovdašnju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina