Subotica: Kazne za nesavesne građane zbog snega na stazama

Subotička komunalna policija i inspekcija pojačano će kontrolisati da li Subotičani čiste sneg i led sa trotoara, staza, prilaza i krovova.
Građani moraju da očiste sneg ispred svojih kuća i zgrada, kao i ispred firmi.
 
Nesavesni građani biće kažnjeni u skladu sa lokalnom Odlukom o čišćenju i uklanjanju snega i leda na teritoriji Subotice.
 
Slične kazne za neočišćen sneg slede i građanima u drugim mestima.
  • Zivan

    18.01.2017 11:52
    Kazne bi trebalo da budu malo vise...
  • Pera Ložač

    17.01.2017 23:12
    Građani ne moraju da čiste sneg jer su vam platili porez na imovinu i odvodnjavanje.Pa mrcoši iz opštine lopate u ruke pa skidajte kile sa guzice.Popeli ste nam se na vr racku sa vašim kaznama i pretnjama.
  • NEKO

    17.01.2017 22:57
    Zanimljivo
    Odluka je zaca od nekog zakona. Valjda komunalne sluzbe treba da rade svoj poasao. Ali tom odlukom je ustanovljen nacin za kradju novca i hleba bez motike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".