FOTO: Lančani sudar desetak vozila na mostu kod Beške

Više od deset vozila učestvovalo je večeras u lančanom sudaru na mostu kod Beške, na autoputu Novi Sad - Beograd.
Udes se dogodio oko 17.30, u smeru ka Novom Sadu, a povređenih nije bilo. 
 
U sudaru je učestvovalo dvanaest automobila i jedan kamion. 
 
Do lančanog sudara je najverovatnije došlo zbog klizavog kolovoza.
 
 
Na lice mesta izašle su policijske patrole, a saobraćaj je kratko bio u zastoju.
  • Vozac

    19.01.2017 14:32
    cvrc
    Da nema vas koji vozite 30-40, mi sto vozimo 110 ne bismo imali u sta da udarimo :)
    Salu na stranu, mislite da je veca opasnost ispravan auto koji ide 110 ili neosvetljeni ("maskirni") krs star 30 godina koji (jedva) ide 40 sa ko zna kakvim gumama i ko zna kakvim kocnicama? I sa ko zna koliko dekoncentrisanim vozacem? Puni su nam putevi takvih "opreznih" koji stvaraju kolone i cepove... I izazivaju preticanja i rizicne situacije i zapravo su pravi, inicijalni, uzrok vecine nesreca.
  • cvrc

    19.01.2017 12:09
    ne izazivaju udese oni koji voze 30-40, nego vi koji mislite da vozite bezbedno sa 110 po ledu. vi ćete se slupati samo jednom i to je to. najgore je što ćete ubiti još nekog. ovi sa 30 na sat mogu da se čukaju koliko hoće, njihov trošak, bar nikog neće ubiti.
  • Perica

    19.01.2017 09:39
    PO SNEGU
    Dali ste nekad probali da koćite motorom !?Prelaskom u prvu manju brzinu,naravno prvo da znate pratiti bar tri vozila ispred i onog iza vas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.