Bečej: Pijani napali policajce

Policija u Bečeju uhapsila je meštane S.B. (46) i P.P. (24) zbog napada na policajce, a protiv S.B. (36) podneće krivičnu prijavu za isto delo.
Oni se terete da su pijani, ispred Doma zdravlja u Bečeju, napali i lakše povredili policajce koji su došli povodom obaveštenja od zdravstvenih radnika da je brat S. B. povređen prilikom pada sa bicikla.
 
S. B. i P.P. su zadržani do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.
 
Sa osumnjičenima je bio i dvadesetdvogodišnji meštanin koji je vređao policijske službenike, pa mu je prekršajni sudija izrekao kaznu zatvora do 30 dana. Zbog toga što je nogom oštetio službeni auto, protiv njega će biti podneta i krivična prijava.
 
Tokom istrage utvrđeno je da je brat S. B. zapravo doživeo saobraćajnu nezgodu vozeći automobil koji je policija kasnije pronašla u ataru. Budući da je tom prilikom oštetio metalne branike na prelazu preko kanala, on se tereti i za ugrožavanje javnog saobraćaja i oštećenje tuđe stvari, kao i za vožnju neprilagođenom brzinom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.