DS: SNS traži od roditelja dece koja treniraju džudo da budu "siguran glas"

Roditeljima dece koja treniraju u jednom amaterskom džudo klubu u Vršcu podeljen je dopis u kojem se, izmedju ostalog, navodi da se od njih očekuje da budu takozvani sigurni glasači Srpske napredne stranke (SNS), izjavila je večeras predsednica Gradskog odbora Demokratske stranke u Vršcu Tanja Vešović.
Nakon nabrajanja raznih informacija u vezi sa radom kluba, pod stavkom sedam u dopisu u koji je agencija Beta imala uvid navodi se: "Pomoć roditelja vezana za stranku SNS: kapilaran glas podrške klubu, ljudi koji nisu članovi stranke i nikada neće biti (siguran glas na predstojećim predsedničkim izborima za kandidata SNS)".
 
Tanja Vešović je kazala da je dopis dobila od jednog roditelja čije dete trenira u tom klubu, ali koji "iz razumljivih razloga" ne želi da mu se otkriva identitet. Dodala je da je roditeljima taj dopis stigao kao poziv na jučerašnji roditeljski sastanak.
 
"Zar je moguće da u 21. veku vladajuća stranka preko amaterskih sportskih klubova prikuplja glasove za sebe? Ako nisam pristalica toga ili ne želim da dam glas, šta su posledice? Da možda neće detetu zabraniti da ide na takmičenje, da trenira? To je stvarno nečuveno, nezamislivo, neoprostivo i ne mogu da verujem", kazala je Tanja Vešović. Ocenila je da je reč o pritisku na sportske klubove, pritisku na trenere, na roditelje i na decu.
 
Tanja Vešović, koja je i odbornica u Skupštini grada Vršca, kazala je da se i taj klub, kao i svi amaterski klubovi u gradu, finansiraju iz budžeta lokalne samouprave.
 
"Da li ova ucena znači i poruku da, ukoliko roditelji ne daju siguran glas za SNS, onda će se i klub ugasiti", upitala je ona.
  • Star Dog

    03.02.2017 13:25
    SNS = Stranka gde sve puzi i gamize!
  • sportska logika

    03.02.2017 10:13
    Ovde je sve jasno, na sledecim izborima pobedi li Vucic,onda gubi Srbija,, ako Vucic izgubi , sigurno pobedjuje Srbija.
    Pa necemo valjda da budemo gubitnici.
  • sportska oprema

    03.02.2017 09:38
    Znaci posle narednih izbora na svim domacim sportskim takmicenjima obavezna oprema ce biti majica sa likom Aleksandra Vucica avenue 9000

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina