Presuda za masakr u Žitištu u martu

Presuda Siniši Zlatiću (39), koji je okrivljen za ubistvo pet osoba i ranjavanje 22 u bašti kafića "Makijato" 2. jula u Žitištu, biće doneta u martu.
Saslušanjem poslednjeg svedoka Aleksandre Savić i iskazom veštaka Aleksandra Cakića, juče je u Višem sudu u Zrenjaninu završen dokazni postupak u predmetu protiv Zlatića.
 
Rešenju sudije Divne Tadić da se juče iznesu i završne reči tužilaštva i odbrane, usprotivio se branilac okrivljenog advokat Miša Popović. On je tražio odlaganje uz obrazloženje da se radi o kompleksnom predmetu i zbog činjenice da se okrivljenom za sva krivična dela stavlja na teret direktni umišljaj.
 
Iznošenje završne reči zakazano je za 1. mart, nakon čega će vrlo brzo biti doneta i presuda.
 
Ovaj zločin dogodio se 2. jula u bašti kafića "Makijato" u Žitištu. Zlatić je rafalnom paljbom iz automatske puške ubio bivšu suprugu Dijanu Zlatić, njenog prijatelja Stevana Jojića, Vladimira Mijatovića, Jovanu Popović i Vladimira Kosovića.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.