Osniva se Razvojna agencija Vojvodine

Predlog pokrajinske skupštinske odluke o osnivanju Razvojne agencije Vojvodine naći će se pred poslanicima Skupštine Vojvodine.
Razvojna agencija Vojvodine osniva se, kao društvo sa ograničenom odgovornošću, radi davanja podrške za sprovođenje razvojne politike, poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja, kao i drugih javnih politika u skladu sa zakonom, u cilju bržeg ekonomskog razvoja Vojvodine, poručuju iz Pokrajinske vlade.
 
Osnivač Razvojne agencije Vojvodine je AP Vojvodina, a organi su skupština i direktor. Funkciju skupštine vršiće Pokrajinska vlada.
 
Sedište je u Novom Sadu, Stražilovska 4.
  • Bolji život

    08.02.2017 13:31
    uz napredno-žuti razvoj
    DS imao RBV, SNS će imati RAV. Isti recept za iste ljude (jer su skoro svi iz DS-a preleteli u SNS). I još dodatne "akademike", bimismene, vazduplohov-eksperte, kremičarsko-pogrebne agencije za intelektualne usluge, Auto Preletačko društvo Vojvodine (nije više ATP) itd. A od kojih par aće to da se finansira Bolji život, kada Vojvodini RS ne daje ništa, ni onaj delić koji joj pripada?
  • Lamica

    08.02.2017 11:31
    Ha, ha, ha, razvojna agencija Backa, pa Srem, pa ko zna koja sve a sad i Vojvodina. Samo nov racun za preraspodelu love. Bice i za baticu bez licne. :) Neverovatno kakav napredni razvoj.
  • dule

    08.02.2017 08:26
    A prvi kredit za razoj ide batici bez lične?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina