Bač: Devojka prodavala marihuanu

Protiv meštanke Bača (26), policija će podneti krivičnu prijavu, zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodila i stavljala u promet opojnu drogu.
Prilikom pretresa njene kuće, osumnjičena je predala policiji oko 30 grama marihuane, seme konoplje i digitalnu vagu za precizno merenje.
 
Nelegalni  duvan
 
Novosadska policija je 17. februara, u automobilu jedne beogradske firme pronašla stotinu kilograma rezanog duvana, namenjenog, kako se sumnja, nelegalnoj trgovini. 
 
Zaplenjeni duvan predat je u nadležnost poreskoj policiji, a protiv tridesetogodišnjeg vozača iz Šapca biće podneta krivična prijava,  zbog sumnje da je nedozvoljeno stavljao u promet akcizne proizvode.

Teme

droga
  • Limanac

    22.02.2017 13:07
    Konoplje je industriska biljka
    Izgleda da ovi hapse sve pogresne....bolje bi bilo da hapse apotekare jer oni prodaju cistu drogu a ne ovi klinci biljke sto je majka prirode podarila....kada bi iz jabuke izvdvojili hemiske supstance koje se nalaze u kori vise i stetnije droge bi bilo u tome nego u indiskom konoplju....Budalastine bez premca....Neuk i siromasan je ovaj svet postao. :o(
  • Mastodont

    21.02.2017 09:49
    A koju drogu je prodavala, ne piše u vesti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".