Sombor: Privredni savet podržao plan kapitalnog ulaganja

Privredni savet Grada Sombora analizirao je i dao pozitivno mišljenje o planu kapitalnih ulaganja za period 2017 - 2020. godine i planu implementacije za 2017. godinu – navode nadležni iz Županije.

Članovi Saveta su analizirali sve kapitalne projekte predstavljene u planu, rukovodeći se strateškim ciljevima definisanim Strategijom održivog razvoja Grada Sombora 2014 - 2020.

Privredni savet je, kako prenosi SOinfo.rs, razmotrio sve predložene projekte i razmotrio procenu trajanja realizacije, izvore finansiranja u skladu sa programskim budžetom Grada Sombora za 2017. godinu i doprinos realizaciji razvojnih ciljeva Grada Sombora.

Sednici je prisustvovala i gradonačelnica Dušanka Golubović koja se zahvalila članovima Privrednog saveta što su uvažili značaj teme i okupili se u punom sastavu.

Mišljenje Privrednog saveta na nacrt plana kapitalnih ulaganja dostavljeno je Gradskom veću Grada Sombora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".