Zrenjanin: Poziv volonterima na čišćenje turističkog mesta Peskara

Udruženje građana "Celulit plaža" poziva zainteresovane građane i volontere da se prijave za učešće u akciji čišćenja smeća, granja i trave oko jezera na turističkom kompleksu Peskara.

Prijave su na broj telefona 060/578-93-30 ili u restoranu "Malo jezero" na Peskari. Potrebni su volonteri sa trimerom, sekirama, makazama za granje i vilama, kako bi se bagrenjaci i stara trava oko oba jezera pokosili i zajedno sa smećem utovarili u kontejnere i uklonili sa šetališta.

Ovo je prva među akcijama Udruženja "Celulit plaža". Inicijativu je pokrenula Daniela Tepić, osnivačica udruženja, a akciji su se pridružili informativni portal zrenjaninski.com, kao i Komunalna policija, koja je zabeležila stanje i uradila neophodne korake za početak akcije.

"Celulit plaža" je udruženje iz Zrenjanina koje su osnovali građani koji se godinama kupaju na travnatoj plaži na Malom jezeru turističko – rekreativnog kompleksa Peskara. Udruženje ima za cilj uređenje travnate plaže i brigu o održavanju kupališta, ali želi svoje aktivnosti da proširi i na ekološke i humanitarne akcije.

  • Daniela

    05.04.2017 19:42
    poziv
    Dragi Mare,
    akcija nema veze sa politickim aktivnostima ni sa novcem. Koristimo srce, ruke i lopatu da ucinimo ovaj deo grada lepsim.
  • Mare

    05.04.2017 12:34
    Lepo je ovo.
    I bilo bi mi drago pomoci da ne znam da se radi o SNS aktivnostima. Poceli botovi da osnivaju NVO (na iste poljuju) , uzimaju pare a narod da im fraj radi.
    Dok za iste poslove, koje ne urade, primaju platu radnici Cistoce i Zelenila jer je grad davno preuzeo obavezu uredjenja Peskare jer od iste, rentiranjem mesta, zaradjuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina