Lokalni izbori u vojvođanskim opštinama, nekoliko prijava o "kućnim posetama"

Svih 36 biračkih mesta za lokalne izbore u opštini Vrbas otvorena su danas na vreme i bez nepravilnosti, potvrđeno je iz opštinske izborne komisije.
Prema prvim nezvaničnim podacima, do devet časova odziv birača bio je 6,12 odsto, nešto manje u odnosu na predsedničke izbore 2. aprila ove godine.
 
Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije autobusa "Grmi turs" koji dovozi birače na biračka mesta u Starom Vrbasu.
 
U OIK-u kažu da su imali manji broj prijava o kućnim posetama i razvoženju birača.
 
Nepoznate osobe u automobilu sa novosadskim registarskim tablicama legitimisale su se članovima biračkih odbora identifikacionim karticama sa natpisom "Centar za praćenje izbora obezbeđenje".
 
"Ne znamo o kome se radi jer se ta organizacija nije blagovremeno prijavila", rekli su opštinskoj izbornoj komisiji, a dodali su i da će biti provereno o kome se radi.
 
U opštini Odžaci prema nezavničnim informacijama do devet sati odziv birača je oko sedam odsto.
 
U Kovinu je prvi presek izlaznosti najavljen za posle 11 časova, rečeno je u opštinskoj izbornoj komisiji.
 
Lokalni izbori danas će biti održani u Odžacima, Vrbasu, Kovinu, Kosjeriću i Zaječaru.
  • Pera

    23.04.2017 18:13
    "blago" nama sa bracom
    Ne moze im niko nista,jaci su od sudbineeeee......
    A kamo li od opozicije u Odzacima.
    Odzacani,jos ima vremena,postarajte se!!!
  • 23.04.2017 09:22
    ---
    Ja, Premijerni Brat odradio sam posao pretnji, zastrašivanja i demonstracije sile u Odžacima. Možemo li da predpostavimo kakav će ishod izbora da bude?
  • marko

    23.04.2017 09:21
    Izdajnici
    A causesku je angazovao pola novosadskog olosa jer ima problema u odzacima.nece ljudi da glasaju za izdajnika pa mora da salje kupce i nagovarace ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".