Lok: Deset meseci kućnog zatvora za ubadanje mladića

Milan Vučić (51) iz Loka, kod Titela, osuđen je u novosadskom Višem sudu na deset meseci kućnog zatvora, jer je 2014. godine u tom mestu ubo nožem u grudi Borislava D. (34) iz Šajkaša.
Sudija Vidoje Mitrić prihvatio je sporazum sklopljen između tužilaštva i okrivljenog, kojim je delo prekvalifikovano iz pokušaja ubistva u nanošenje teških telesnih povreda, piše Dnevnik
 
Osuđenom se pripisuje da je oštećenog, kada ga je sreo na ulici, pitao šta će on u Loku i kako sme da dođe tu, te da ga je nakon toga udario u glavu i potom iz džepa izvadio bricu i ubo ga. Podsetimo, na otvaranju pretresa, prošle godine, on je tvrdio da je postupio u nužnoj odbrani. 
 
Optuženi i povređeni mladić već su imali obračun dve i po godine ranije.
  • Janac

    13.05.2017 17:53
    A sada bih preispitao imovinu doticnog sudije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".