Sombor: Zamena vozačkih i vikendom

Policijska uprava u Somboru saopštila je da će šalter za vozačke dozvole, do daljeg, raditi svih sedam dana u nedelji.

SOinfo.org navodi da će šalteri raditi subotom i nedeljom od 8 do 13 časova, dok radnim šalteri u Somboru rade u dve smene, 8 do 19 časova.

Policija je podsetila da će i nakon 10. juna, kada ističe rok za zamenu starog obrasca, vozačke dozvole moći da se zamene za nove, ali posle ovog datuma neće moći da se koriste za upravljanje vozilom u saobraćaju.

  • Kanda

    31.05.2017 06:38
    Zasto
    Zasto se ceka poslednji trenutak za zamenu??? Samo mi to znamo
  • Milana

    29.05.2017 22:11
    A Novi Sad?
    Za prošli vikend za vozačke dozvole radio samo JEDAN šalter, koji je primio 40 građana, a od ranih jutarnjih sati čekalo preko dve stotine(svako jutro po toliko)!!!
    Dežurni policajac a i šalteruša "ne zna zašto" a Šef ne radi vikendom.
    A vajni mediji se oglušuju o pozive i apele!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.