Težak udes kod Inđije, troje preminulih

Tri osobe su preminule u sudaru dva automobili koja su se dogodila kod Banstola, u blizini Inđije.
Do nesreće je došlo oko 20.30 časova na putu Inđija - Sremski Karlovci.
 
Sudarila su se dva vozila, "fijat punto" novosadskih tablica i "folksvagen pasat" inđijskih tablica, pri čemu su tri osobe na licu mesta izgubile život.
 
Očevici sa lista mesta javljaju da je jedan automobil završio na krovu, dok je drugi potpuno smrskan. 
 
Saobraćaj je bio obustavljen u oba smera, ali je nakon dva sata pušten.
 
Uviđaj je završen.
  • Nervirach

    05.06.2017 13:00
    DonJuane, gluperda si ti. Novosadjanin je u pravu.
  • Nidza

    04.06.2017 20:37
    Put preko banstola je uzas,ljudi ginu malte ne svaki mesec a putari nece da urade i ono sto mogu da ga bar poravnaju da nema izbocina gorih od najgoreg lezeceg policajca.Odpadaju tablice, ratkapne,tockovi a za kamione je posebna prica idu 20 km uz i niz banstol pa se jos nanizu jedan iza drugog katastrofa!!!
  • maki

    04.06.2017 18:33
    život
    Koliko još života treba da nestane da bi se političari konačno smilovali i obnovili ovu deonicu puta.Mrkonjić nam je to obećao davnih dana kao i svi ostali ali od toga ništa....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.