Bečej: Otkrivena spomen ploča Vladi Divljanu

Spomen ploča posvećena jednom od najznačajnijih rok muzičara na ovim prostorima, Vladi Divljanu, otkrivena je večeras u Gradskom pozorištu Bečej.
Scena na kojoj se nalazi spomen ploča od sada nosi ime "Scena Vlada Divljan", a ploču je otkrila njegova supruga Dina Divljan.
 
Tom prilikom organizovana je i tribina "Nebeski maljčik", na kojoj su o nekadašnjem frontmenu Idola razgovarali novinar Momčilo Moma Rajin, bivši urednik muzičkog programa Radija B92 Toma Grujić, kao i Goran Vasović iz grupe Eva Braun. 
 
"Osećam se ponosno, radosno, istovremeno i tužno. Ponosan sam što je Bečej dobio scenu nazvanu po Divljanu. Radostan jer je Bečej među prvim gradovima, posle Beograda i Novog Sada, koji ima prostor sa Vladinim imenom. Tužan sam jer on nije sa nama, ali - njegove pesme i dalje žive", kazao je Vasović.
  • Bole

    18.06.2017 21:21
    Becejci
    Bravo, ponosan sam na vas!
  • gari ns

    18.06.2017 09:03
    Drago mi je sto niko nikad ne zove na te tribine onog na-kant Krstica.
  • Debeli

    18.06.2017 00:46
    Svaka čast Bečejci!
    Puno mi je srce! Kao srednjoškolac sam nekako uspeo da se umuvam na Vladin koncert 1996. u Studiju M, koji je snimljen kao legendarni "živi" album (Odbrana i poslednji dani)! Pre par godina imao sam tu čast da upoznam Vladu i provedem 3 dana na putovanju sa njim, da razgovaramo o svemu i svačemu... Najprijatniji sagovornik u vožnji, ikada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".