Sombor: Nikola Jokić doveo trenera Nagetsa u rodni grad

Deo stručnog štaba NBA ligaša Denvera, treneri Majk Meloun i Felipe Ajhenberger, trenutno su u Somboru gde su gosti zvezde ovog tima Nikole Jokića.

Meloun je poslednjih pet dana boravio u poseti Jokiću i njegovoj porodici, u nameri da još bolje upozna mladu zvezdu i isprati deo priprema za narednu sezonu.

- Od nedelju smo tu. Gledali smo konjičke trke, provodili vreme sa Nikolom i njegovom porodicom. Bilo je izvanredno. Bili na reci, kanalu, plovili brodom... Ovo mi je prvi boravak u Srbiji i doćiću ponovo - rekao je prvi trener Nagetsa, navodeći da će naredni dolazak sigurno još bolje organizovati i da će biti verovatno biti vremena i za lov, obzirom da je strastveni lovac.

Talentovani somborski košarkaš, koji je obeležio prethodnu NBA sezonu je rekao da je odlučio da u Somboru realizuje trenažni proces.

- Glavni i kondicioni trener, Melon i Ajhenberger su sada tu. Felipe Ajhenberger ostaje još neki dan. Pre njih u Somboru je boravio Stojaković koji je trener za individualni rad sa igračima, sa kojim ću ponovo trenirati nakon završetka Letnje lige, koja uskoro počinje - ispričao je Nikola Jokić.

On je kazao da mu je Grad obezbedio dobre uslove za treninge.

- Zaista sam zadovoljan. Hala mi je bila na raspolaganju. Radili smo na PIK-u, Radničkom i u teretani. Imali smo sve što treba. Nisu uslovi kao u Americi, ali uz dobro volju sve je moglo da se radi.

  • Gost

    01.07.2017 09:33
    Da Srbija tretira domaćine kao što tretira goste i domaćini bi "došli ponovo"...
  • Sonborka

    30.06.2017 17:11
    Divno
    Lepo od gospodina Melouna što je došao u taj naš prekrasni siromašni Sombor

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".