Subotica: Mladić izgoreo u zapaljenom automobilu nakon udara u električni stub

A. A. (26) iz Subotice izgoreo je u buktinji zapaljenog automobila, kada je sinoć, usled prebrze vožnje udario automobilom "zastava 101" u električni stub, nedaleko od Višnjevca prema Subotici.
Mladić je od zadobijenih povreda, preminuo na mestu nesreće, prenosi "Blic".
 
On je sa prijateljima sinoć bio na proslavi u Čantaviru. Nakon slavlja, mladić je posle ponoći, razvozio nekoliko drugara ka kućama u selu. U povratku za Suboticu, bio je sam u "zastavi 101", a zbog neprilagođene brzine, udario je u električni stub, na putu od Čantavira prema Subotici.
 
Od siline udara, automobil se zapalio, a nesrećni mladić nije uspeo da se izvuče iz ogromne buktinje.
 
Osnovni javni tužilac Subotice, Livija Panić Miletić izjavila je da se nesreća dogodila u 2.45 časova posle ponoći.
 
"Nažalost, silina udara je bila toliko jaka, da je mladić izgoreo u automobilu. Radi se o vozilu 'zastava 101', koji se zapalio prilikom udara, pa žrtvu nije bilo moguće identifikovati, sa potpunom sigurnošću. Posle uviđaja i razgovora sa najbližim srodnicima, ocem i majkom, iako mnogi detalji ukazuju da se radi o njihovom sinu, ostalo je neizvesno, da li je identitet nastradalog potpuno siguran, pa će biti izvršena i DNK analiza, kako bi se otklonila svaka sumnja", zaključila je Livija Panić Miletić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".